Paraat Brandbeveiliging

Uw veiligheid is onze zorg

Paraat Brandbeveiliging
VeTraNed

Neem direct contact met ons op:
+31 (0)475-74 50 33 of info@paraat.com

Paraat Brandbeveiliging Paraat Brandbeveiliging Paraat Brandbeveiliging
24 uur service/storingen: telefoon 0900-0180

Advies

Veel ondernemers en directeuren denken dat de kans op brand in hun bedrijfsgebouw(en) klein is. Maar áls er brand uitbreekt, kan de schade zeer groot zijn.

Veel bedrijven gaan na een grote brand failliet (binnen één jaar 30% en binnen vijf jaar zelfs 70%).
Een brand in een gebouw waar veel mensen zijn, kan tevens slachtoffers eisen als zij te laat worden geëvacueerd of niet snel genoeg het gebouw kunnen verlaten.
Een goede brandveiligheid is ook een wettelijke verplichting.
Naast de brandweer, die namens de overheid beoordeelt of wettelijke regelingen zoals de Regeling Brandmeldinstallaties worden nageleefd, is er ook een verzekeraar die eisen stelt aan de brandveiligheid.

Totaalpakket

Daarom is een goed advies op het gebied van brandveiligheid essentieel.
Paraat Brandbeveiliging levert een totaalpakket: van het opstellen van het programma van eisen (PvE) tot en met installatie, onderhoud en keuringen van alle brandpreventie- en brandbestrijdingsproducten.
Uiteraard voldoen wij aan de NEN- en ISO- normen.
Paraat is officieel erkend en gecertificeerd door het CIBV als PvE-opsteller, installateur, onderhouds- en branddetectiebedrijf.
Bij dit totaalpakket horen ook opleidingen zoals bedrijfshulpverlening (BHV), beheerder brandmeldinstallatie (BBMI), EHBO en bijvoorbeeld levensreddend handelen.
Wilt u een goed advies en een betrouwbare partner die voldoet aan alle eisen die de overheid en verzekeraars op brandveiligheidsgebied stellen?

Bel +31 (0)475-74 50 33 of mail info@paraat.com vandaag nog voor een afspraak met een van onze brandveiligheidsadviseurs.

Stel ons uw vraag

Contact

Neem direct contact
met ons op:

Telefoonnummer +31 (0)475-74 50 33

E-mail info@paraat.com

Bel mij terug