Alarmsysteem zakelijk

Het installeren van een alarmsysteem in uw bedrijf is een must en vaak een eis van de verzekering. Om de continuïteit van uw onderneming te kunnen waarborgen is het aanschaffen van een alarmsysteem voor uw bedrijf vaak dan ook noodzakelijk. Als bedrijf moet de inbraakbeveiliging goed geregeld zijn, wij adviseren  u graag over de toe te passen beveiligingsmaatregelen n.a.v uw verzekeringseis en het toepassen van de VRKI. Lees welke professionele alarmsystemen voor de zakelijke markt wij gebruiken.

Verzekering alarmsysteem zakelijk

Indien de verzekering een alarmsysteem eist dan gaan wij samen met u inventariseren welke risicoklasse van de VRKI wordt voorgeschreven zodat u naderhand een geldig BORG/VEB certificaat of opleverbewijs kan krijgen t.b.v uw verzekering. Lees meer over de certificering van uw alarmsysteem.

Onderhoudscontract & meldkamercontact

Aan de hand van de eisen en uw wensen wordt er eventueel een onderhoudscontract en meldkamercontract afgesloten. Door het afsluiten van een onderhoudscontract en meldkamercontract bent u gewaarborgd van een goed werkend alarmsysteem.

Overname alarmsystemen / meldkamercontracten

Beveiligingsbedrijf Paraat beveiliging geeft u een eerlijk advies. Het advies baseren wij op basis van wat wij zien en horen, met als leidraad o.a. de VRKI e/o PKVW.

Kosteloos Overstappen Overname bestaande beveiligingssystemen = geld besparen en betere service! Dankzij de jarenlange ervaring van onze monteurs zijn wij in staat om bijna alle bestaande inbraaksysteemen voor u te onderhouden en eventueel over te nemen van uw huidige installateur. (Bijvoorbeeld installaties van Chubb Varel, VDP etc) Beschikt u nog over een (lang)lopend contract bij uw huidige installateur neem dan ook vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn altijd goedkoper en een bieden u een persoonlijke, snelle en betaalbare service. Heeft u aan uw huidige installateur/meldkamer voor dit jaar al betaald? Geen probleem, wij hebben een zeer geschikte oplossing hiervoor! Mail ons een foto van uw huidig bedieningspaneel, of bel ons voor een vrijblijvende afspraak. U hoort meteen of wij uw systeem kosteloos kunnen overnemen. Geld besparen begint dan meteen! Dit geldt ook voor uw lopend contract bij uw huidige meldkamer!

Diverse soorten alarmsystemen: bekabeld, hybride