Camerabeveiliging

Camerabeveiliging werkt niet alleen preventief, maar ook repressief. Ze voorkomen niet alleen, maar registreren ook. Dat is een veilig gevoel! Van eenvoudige camerasystemen met een buitencamera en een monitor tot uitgebreide systemen met meerdere (IP)camera’s binnen en buiten, (LCD) monitoren en back-up op harddisk voor bedrijven. Ook Video Management Software is een van onze gebruikte toepassingen voor camerabeveiliging.

Een goede camerabeveiliging is onmisbaar

Ook voor het observeren van leveranciersingangen, bedrijfsprocessen alsmede buitenterreinen zijn camerasysteem onmisbaar. In combinatie met het inbraakdetectiesysteem is camera observatie een waarborg voor optimale camerabeveiliging van uw pand.

Toepassingen camerabeveiliging

Hieronder een korte opsomming van enkele toepassingsmogelijkheden:

 • Onderwijs » beveiliging en bewaking van schoolpleinen, gangen, hallen etc.
 • Transport » bewaking op afstand van treinstations, autowegen, luchthavens etc.
 • Banken » traditionele beveiligingstoepassingen.
 • Overheid » traditionele beveiligingstoepassingen.
 • MKB » bewaking op afstand van winkel en directe omgeving daarvan.
 • Industrie » controle productieprocessen, bewaking magazijnen etc.
 • Evenementen » zowel voor veiligheids- als commerciele doeleinden
 • Thuis » bewaking (op afstand) van zowel in- als rondom het huis.

Dé beveiligingsspecialist

Ruim de helft van de camerabeveiligingssystemen presteert onder de maat, stelde het ministerie van Justitie & Veiligheid onlang vast. Dat komt meestal niet omdat er slechte camera’s zijn gebruikt, maar omdat ze verkeerd zijn geprojecteerd of dat er geen rekening is gehouden met moeilijke lichtomstandigheden. Het is voor gebruikers niet eenvoudig om objectief te beoordelen wat goed en wat niet goed is en hoe de kwaliteit eventueel verbeterd kan worden. Laat uw camerasysteem dan ook altijd plaatsen door de specialist, de vakman die dagelijks hiermee bezig is en waarbij camerabeveiliging géén ‘nevenactiviteit’ is.

Onderhoud van camerasystemen

Een camera heeft van alles te verduren, zoals weersinvloeden en vandalisme. Wij kunnen op afstand monitoren het functioneren van uw camera’s, en zorgen voor periodieke inspectie.

Het is denkbaar dat er schade aan camera’s ontstaat door vandalisme of weersinvloeden, maar natuurlijk ook door ouderdom. Ook kan de omgeving veranderen waardoor huidige specificaties achterhaald zijn. Daarnaast hebben sommige camerasystemen zo nu en dan onderhoud nodig om goed te blijven functioneren. Dit is van toepassing voor zowel camera’s als de recorders; er is niets zo vervelend als u denkt dat er opnames zijn terwijl dit niet zo is…
Daarom is het van belang om uw installaties en materieel goed te beheren. Dat kunt u gewoon aan ons overlaten. In overleg met u doen wij jaarlijks (of vaker) inspectie en worden alle bevindingen in ons beheersysteem bijgehouden. Voorkom verrassingen en maak een afspraak!

Levering van camerasystemen

Bij Paraat Beveiliging kunt u terecht wanneer u opzoek bent naar  camerabeveiliging en camerasystemen in de regio. Wij helpen u graag wanneer u op zoek bent naar:

 • Camerabeveiliging Venlo
 • Camerabeveiliging Roermond
 • Camerabeveiliging Weert
 • Camerabeveiliging Eindhoven
 • Slimme camera’s

Voor alles wat te maken heeft met beveiligingstechniek bent u bij Paraat Beveiliging aan het juiste adres.