Overstapservice

U heeft al een alarmsysteem met of zonder meldkameraansluiting? Wellicht bent u hierover tevreden echter loont het zich toch om eens verder te kijken, o.a.kunt u jaarlijks geld besparen terwijl de dienstverlening minimaal gelijkwaardig blijft. Velen weten dit niet en daarom bieden wij deze dienst aan. Wij zijn gespecialiseerd in o.a. overname van vele bestaande beveiligingssystemen, daarbij kunt u bij uw huidige meldkamer aangesloten blijven indien gewenst.

Hoe gaat dit te werk?
Bel ons vrijblijvend voor een (korte) afspraak, of mail een foto van uw bediendeel van het alarmsysteem. U krijgt vrijwel meteen te horen of u kunt overstappen, kosteloos wel te verstaan. Mogelijk heeft u al betaald tot eind van dit jaar, wij brengen u daarom geen extra kosten in rekening.

Wij zijn een erkend beveiligingsinstallateur met kantoor in Venlo-Blerick. Wij regelen graag voor u al uw beveiligingszaken, van brandblusser/onderhoud t/m overname- en verzorging van complete beveiligingssystemen!  Wij bieden u een scherpe prijs tegen de beste kwaliteit. Wij doen zaken met een lange termijn visie en wederzijds vertrouwen!