Brandmeldsystemen

Veel ondernemers en directeuren denken dat de kans op brand in hun bedrijfsgebouw(en) klein is. Maar áls er brand uitbreekt, kan de schade zeer groot zijn. Veel bedrijven gaan na een grote brand failliet (binnen één jaar 30% en binnen vijf jaar zelfs 70%).
Een brand in een gebouw waar veel mensen zijn, kan tevens slachtoffers eisen als zij te laat worden geëvacueerd of niet snel genoeg het gebouw kunnen verlaten. Een goede brandveiligheid is ook een wettelijke verplichting. Naast de brandweer, die namens de overheid beoordeelt of wettelijke regelingen zoals de Regeling Brandmeldinstallaties worden nageleefd, is er ook een verzekeraar die eisen stelt aan de brandveiligheid.

Totaalpakket

Daarom is een goed advies op het gebied van brandveiligheid essentieel. Wij leveren van brandblusser tot aan uitgebreide installaties.
Paraat levert een totaalpakket: van het opstellen van het programma van eisen (PvE) tot en met installatie, onderhoud en keuringen van alle brandpreventie- en brandbestrijdingsproducten al dan niet via onze gecertificeerde partner. Uiteraard voldoen zij  aan de NEN- en ISO- normen.

Wilt u een goed advies en een betrouwbare partner die voldoet aan alle eisen die de overheid en verzekeraars op brandveiligheidsgebied stellen?