Heeft u vragen?

Heeft u vragen over een van onze diensten of specialisaties? Neem dan gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen

De testmelding komt niet door, er is een storing.

De meldkamer of het PAC heeft mij gebeld dat de testmelding niet is doorgekomen. Dit kan gebeuren wanneer bijvoorbeeld uw provider onderhoud, reset, update aan uw router heeft gepleegd. Tevens kan het zijn dat er een ‘netwerkdip’ is geweest, of een stroomuitval. Misschien is een kabel los (bij uw router of staat deze uit?)

U kunt zelf een schakeling met uw alarmsysteem maken (dus schakel het alarm in, laat deze eventueel afgaan, en schakel het alarmsysteem weer uit. Bel de meldkamer en vraag of deze acties zijn binnengekomen. Zo ja, dan hoeft u niets te doen. Zo nee, neem dan contact met ons op.

Op het display van mijn bediendeel staat 'communicatiefout'. Wat houdt dit in?

Met deze melding wordt aangegeven dat er niet helemaal in orde is met de telefoonlijn of internet. Vaak gaat het om een storing bij uw leverancier van deze diensten. Na een tijd verdwijnt de melding automatisch.

U kunt zelf een schakeling met uw alarmsysteem maken (dus schakel het alarm in, laat deze eventueel afgaan, en schakel het alarmsysteem weer uit. Of zal deze verdwijnen indien u het systeem een keer aan- en uitschakelt. Bel de meldkamer en vraag of deze acties zijn binnengekomen. Zo ja, dan hoeft u niets te doen. Zo nee, neem dan contact met ons op.

Bij een valsalarm of gebruikersfout, belt de meldkamer mij niet altijd. Hoe kan dat?

De centralist in de meldkamer ziet op zijn scherm uw alarmmelding binnenkomen. Hij ziet ook dat u binnen 2 minuten het systeem met de juiste code uitschakelt en weet dat het dan om een gebruikersfout gaat. Op dat moment krijgt die melding een lagere prioriteit. Om te zorgen dat de juiste meldingen de juiste prioriteit krijgen, vragen we u dan ook om in zulke gevallen zelf contact op te nemen met de meldkamer en uw melding door te geven.

Om verwarring te voorkomen: u moet bij een vals alarm dus niet naar BTN-EyeSecurity bellen maar naar uw PAC/meldkamer!

Mijn app werkt niet meer

Uiteraard kunnen wij dit voor u oplossen! Er kunnen echter verschillende oorzaken zijn, en hierdoor ook diverse oplossingen. Misschien is het WAN-adres verandert en kunt u niet meer vanaf buiten uw wifi-netwerk de app benaderen? Kunt u wel via uw eigen wifi-netwerk de app benaderen? Heeft u een update uitgevoerd waarna de app niet meer werkt? Gebruikt u andere apparatuur dan bij de oplevering van uw project? Zijn er verbindingsproblemen? Klik hier voor handleiding instellen app.

Kortom vele vragen, tevens attenderen wij op onderstaand:
Onze geleverde apparatuur is voorzien van software. Deze software alsmede ook app’s (applicaties) welke u veelal gratis kunt downloaden, maar ook uw eigen systeem-besturingssoftware (windows, apple, android etc.) én uw eigen apparatuur (modem, telefoon, tablet etc.) wordt via derden, Third Party’s, geleverd. Zij kunnen deze software/app’s/apparatuur aanpassen. Wijzigingen hierin kunnen extra kosten buiten garantie met zich meenemen. BTN-EyeSecurity draagt hier geen verantwoordelijkheid over echter zullen wij ons uiterste best doen u hiermee van dienst te zijn. Indien gewenst kunt u een onderhoudscontract of Service Level Agreement (SLA) afsluiten. Graag informeren wij u hierover. Bel vrijblijvend 088-8887666