Professioneel hybride alarmsysteem

Ons hybride inbraakmeldsysteem herdefinieerd inbraakbeveiliging door een combinatie van de flexibiliteit van een modulair bedraad systeem met de eenvoud van een brede range aan draadloze apparaten en toebehoren, resulterend in het meest uitgebreide hybride alarmsysteem beschikbaar in de hedendaagse markt.

 

Schaalbaarheid en uitbreiding

Het hybride inbraakmeldsysteem biedt oplossingen voor een spectrum van installaties. (Maximale bewegingsvrijheid.) Het systeem kan worden afgestemd op specifieke installatie met uitbreidingsmogelijkheden, functies en diensten. De modulaire en schaalbare structuur van dit systeem bieden een kosten effectieve, toegesneden oplossing voor zelfs de veeleisende installaties. Het omvat een complete lijn van uitbreidingsmodules om aan de eisen van hedendaagse installaties te voldoen terwijl investeringen beschermd worden en groei in de toekomst wordt gewaarborgd.

 

Uitbreidingsmogelijkheden Hybride alarmsystemen

Verdere uitbreidingen zijn mogelijk met o.a.:

  • Watermelder
  • CO2 melder, afstandbedieningen
  • rookmelders
  • overval/paniekknoppen
  • magneetcontacten diervriendelijke bewegingsmelders
  • etc.

 

Bediening Hybride alarmsystemen

Bediening geschied d.m.v. een tag e/o pincode, terwijl inschakelen van het systeem  eenvoudig kan door een druk op een snelkeuze knop. In het systeem kan per gebruiker een code worden ingegeven zodat achteraf verificatie mogelijk is. Optioneel kunnen afstandbedieningen worden toegevoegd, zoals gezegd is app-bediening mogelijk.