Toegangscontrole

Wel of niet ip-based, van stand-alone tot geavanceerde netwerkoplossingen

Vanuit ons assortiment kunnen wij u verschillende mogelijkheden van de systemen aanbieden. We adviseren u de juiste producten bij uw wensen. Tevens kunnen wij de producten voor u monteren en indien u dit wenst onderhouden.

Paraat beveiliging biedt u:

•   Maken van een toegangscan
•   Vingerscan toegang
•   Pincode toegang
•   Tags en pasjes
•   Combinatie met videobeelden
•   Combinatie met inbraaksystemen
•   Aanleg en installatie
•   Jaarlijks inspectie en onderhoud

Gegevensopslag

Afhankelijk van de eisen is het mogelijk om te kiezen voor: netwerk oplossingen, stand-allone oplossingen of het wegschrijven van de gegevens op de code drager (pas of tag).

Combinatie systemen op één pas

De mogelijkheid bestaat om op 1 codedrager (tag of pas) meerdere disciplines weg te schrijven. Denk hierbij aan het op- en afwaarderen voor de kantine, kopieerapparaat, koffieverstrekking, beveiliging, toegang, werktijdregistratie enz.

High-end-security systemen

Door het combineren van een vingerscan en een pincode bent u gegarandeerd dat de juiste persoon bij de juiste pas hoort. Hierdoor is het onmogelijk, passen uit te wisselen. Denk hierbij aan: drankvoorziening aan jeugdigen, hoog beveiligde ruimten en geen toegang bij diefstal van een pas.

Het kiezen van een toegangscontrole systeem is een belangrijke financiële beslissing voor de meeste bedrijven. De kosten zijn uiteraard belangrijk, maar het systeem moet eveneens aan uw eisen voldoen en 100% betrouwbaar zijn.

Het invoeren van een toegangscontrolesysteem kan aanvoelen als een grote verandering in de bedrijfsgewoonten. Het toegangscontrolesysteem moet een extra veiligheidsvoordeel bieden zonder dat het een tijdrovend beheer vereist.

Onze systemen zijn intuïtief en eenvoudig in gebruik. De verhoogde veiligheid biedt voordelen voor iedereen, niet alleen voor enkelen en zeker geen kopzorgen voor degene die het systeem moeten beheren.