Hybride alarmsystemen

Professionele beveiliging was nog nooit zo eenvoudig. Uitbreidbaar, met afstandsbediening, gemakkelijk instelbaar. En, het ziet er goed uit! De JABLOTRON 100 is een revolutionair hybride (bekabeld als draadloos) systeem voor de beveiliging van objecten. Het is geschikt voor woningen, winkels, kantoren, magazijnen, werkplaatsen enz. Het rapporteert inbraken, brand, medische problemen, overvallen en mogelijk andere risico’s. Het systeem biedt tevens de mogelijkheid tot automatisering in de woning (bediening van apparaten op afstand, beheer van de verwarming, inschakeling van apparaten door detectie van beweging, detectie van opening of via een afstandsbediening).

 

Schaalbaarheid en uitbreiding

Het hybride inbraakmeldsysteem biedt oplossingen voor een spectrum van installaties. (Maximale bewegingsvrijheid.) Het systeem kan worden afgestemd op specifieke installatie met uitbreidingsmogelijkheden, functies en diensten. De modulaire en schaalbare structuur van dit systeem bieden een kosten effectieve, toegesneden oplossing voor zelfs de veeleisende installaties. Het omvat een complete lijn van uitbreidingsmodules om aan de eisen van hedendaagse installaties te voldoen terwijl investeringen beschermd worden en groei in de toekomst wordt gewaarborgd.

profesioneel alarmsysteem particulier & zakelijk

Paraat informeert u graag over de diverse mogelijkheden van dit systeem. Jablotron 100 bestaat uit ‘diverse verschillende panelen’ welke in het algemeen allemaal dezelfde functies hebben. Afhankelijk van de situatie en uw wens wordt o.a. de uitstraling en soort communicatie bepaald.

 

4 stappen voor beveiliging

De eerste stap is een hoogwaardig alarmsysteem. We houden ons al 25 jaar bezig met de productie en ontwikkeling van bijzondere alarmsystemen. Dat is één van de redenen waarom onze alarmsystemen zo eenvoudig te bedienen zijn, en meerdere innovatieve functies bevatten.

De tweede stap is professionele installatie. De installatie wordt uitsluitend uitgevoerd door onze partners die regelmatig cursussen volgen en gecertificeerd zijn. Daarom werkt alles zoals het moet.

De derde stap die we aanbevelen is om uw alarmsysteem aan te sluiten bij een alarmcentrale. De laatste stap is dat medewerkers van de alarmcentrale contact met u opnemen als er iets gebeurt, en een beveiligingsteam naar uw huis sturen.