Semi-professioneel draadloos alarmsysteem

Een draadloos beveiligingssysteem voor ultieme bescherming van uw bezittingen. Ajax is slim, betrouwbaar en bliksemsnel. Het reageert alleen op echte gevaren, niet op vals alarm. Als er iets gebeurt, zal Ajax u in onmiddellijk op de hoogte brengen. Zo voorkomt u vervelende incidenten en heeft u een veilig gevoel. Of u nu thuis bent of op vakantie.

 

Semi Professioneel Draadloos alarmysteem: AJAX 

Geen draden, geen zorgen. AJAX Systems is hét draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel de componenten als de App en software is dan ook subliem! Het motto van AJAX Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en omdat het systeem modulair is kan deze makkelijk worden uitgebreid met nieuwe componenten.

Hieronder enkele producten in schema met korte omschrijving.

draadloos alarm particulier

AJAX ALARMSYSTEEM

DE NIEUWE GENERATIE DRAADLOZE BEVEILIGINGSSYSTEMEN

Onze Ajax StarterKit bevat alles wat nodig is om een pand te beschermen. De basiskit bevat de mogelijkheid om bijvoorbeeld al de gang, woonkamer en keuken te beveiligen.  Gevoelige sensoren besturen deuren en activiteiten binnenin, en een krachtige hub verbindt ze met de buitenwereld. Het Ajax-alarmsysteem bevat verschillende soorten sensoren, die aangemeld kunnen worden op de AJAX starterskit.

VOLLEDIG BEVEILIGD TEGEN INBREKERS EN SABOTAGES.

JEWELLERY TECHNOLOGY

AJAX SYSTEMS HEEFT EEN DRAADLOZE TECHNOLOGIE ONTWIKKELD DIE NET ZO BETROUWBAAR IS ALS EEN BEKABELDE VERBINDING

Dankzij de Jeweler-technologie is het bereik tussen de detectoren en de concentrator maximaal 2000 meter in de open ruimte. Het draadloze signaal wordt gecodeerd. Als het signaal wordt geschonden, wordt de frequentie gewijzigd en ontvangt u een melding. Zelfs als het signaal volledig zou verdwijnen, wordt u nog steeds gewaarschuwd door het algoritme “DeliverAnyway”.

Gezien het lage beveiligingsniveau van het Wi-Fi-netwerk is het draadloze netwerksignaal nutteloos voor een draadloos alarmsysteem. Daarom heeft Ajax alarmsysteem een eigen protocol ontwikkeld: Jeweler technology, die maximale veiligheid garandeert voor de onderlinge verbinding tussen verschillende componenten.

STIJLVOL DESIGN

De kit Ajax StarterKit bevat alles wat nodig is om het pand te beschermen. Gevoelige sensoren besturen deuren en activiteiten binnenin, en een krachtige hub verbindt ze met de buitenwereld. Het Ajax alarmsysteem bevat verschillende soorten sensoren, die u optioneel aan kan vullen op de starterskit. De basiskit is al verkrijgbaar vanaf € 589,-

AJAX APP

Met de hulp van de Ajax-applicatie wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht in geval van een inbraak, brand of overstroming. Zo heeft u altijd uw persoonlijke controlekamer in uw zak. Het is veiliger en nog makkelijker is niet mogelijk! Met behulp van de AJAX-applicatie bestuurt u uw Ajax alarmsysteem en alle aangesloten componenten overal en altijd. Met behulp van de applicatie kunt u alle instellingen van componenten configureren met uw smartphone, tablet, pc of Mac (webapplicatie) of eenvoudig detectors toevoegen door de QR-code te scannen. Je kunt ook je familie, vrienden, buren of zelfs een meldkamer met het systeem verbinden, zodat ze altijd op de hoogte worden gesteld via een push-bericht, sms of een telefoongesprek en in noodgevallen kunnen ze daarop reageren.

Kijk voor alle informatie over de app ook op de officiële website Ajax.systems.