Paraat Beveiliging biedt totaaloplossing veiligheid met overname BTN-EyeSecurity

15 March 2022

ROERMOND – Op 10 maart 2022 heeft Paraat Beveiliging uit Roermond BTN-EyeSecurity overgenomen. Paraat is specialist in (brand)beveiliging en biedt vanuit VeTraNed advies en training aan opdrachtgevers. Dankzij de overname biedt Paraat nu ook gespecialiseerde inbraakbeveiliging aan. Het totaalpakket voor veiligheid, onder één dak.

Totaaloplossing veiligheid
Vanuit Roermond en Heerlen werken Paraat Beveiliging, Paraat Brandbeveiliging en VeTraNed (VeiligheidsTrainingen Nederland) onder dezelfde holding aan (brand)beveiliging, preventie met EHBO- en BHV trainingen en advies. Roy Bejas, Operationeel Directeur Paraat Beveiliging: “De expertise van BTN in alarmsystemen, camerasystemen en toegangscontrole maakt ons dienstenpakket compleet. Voortaan kunnen we voor bedrijven het totaalpakket van brandveiligheid, brandpreventie én hoogwaardige inbraakbeveiliging verzorgen.”

Snelle service op locatie
Paraat Beveiliging neemt de medewerkers en locatie in Venlo van BTN-EyeSecurity mee over. Daarmee blijft zowel de technische expertise als de snelle service op het gebied van inbraakpreventie gewaarborgd. Alle gezamenlijke diensten worden vanuit de standplaatsen in Roermond, Heerlen en Venlo aangeboden. Ook werken Paraat Beveiliging, Paraat Brandbeveiliging, VeTraNed en BTN-EyeSecurity op locatie bij diverse opdrachtgevers in het hele land, zoals ziekenhuizen, detailhandel, kinderdagverblijven, horeca en industrie.

Groei
Voor BTN-EyeSecurity zorgt de overname voor meer service en continuïteit. “Het is tijd om het fundament dat we gelegd hebben uit te bouwen. We zochten een partner die onze diensten en werkwijze aanvulde. Door de al bestaande samenwerking tussen beide bedrijven is dit een logische stap. Bovendien biedt het kansen om meer organisaties te ontzorgen in veiligheidsvraagstukken op het gebied van inbraak- en brandpreventie.”, zegt Mike Wijnands, voormalig directeur BTN-EyeSecurity.

Gedachtegoed
De holding van Paraat Beveiliging, Paraat Brandbeveiliging en VeTraNed is opgericht door Hugo (†) en Monique Breugelmans. Roy Bejas: “Vanuit het gedachtegoed van Hugo Breugelmans bouwen we aan de toekomst: onze opdrachtgevers volledig ontzorgen op het gebied van veiligheid.”

Terug naar het overzicht